Beoordeling


Hoeveel ‘sterren’ geeft u ons?
Wat vindt u bijvoorbeeld van onze prijs, (reparatie)kwaliteit en klantvriendelijkheid?
Laat hier uw beoordeling achter. We stellen het op prijs. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
2 gebruikte fietsen voor mijn dochters hier gekocht. Een prima service. Er moest een kleinigheid aangepast worden. Werd keurig gedaan en de fietsen zagen er uit als nieuw. Zeker een aanrader binnen onze wijk.

★★★★★
5 5 1
Altijd goede service,maakt niets uit als je veel of weinig uitgeeft.Vriendelijk en de jongens nemen de tijd voor je.Voorbeeld voor anderen.

★★★★★
5 5 1
Fantastisch geholpen . Hele goede en snelle service ,redelijke prijs. Net dat beetje extra wat elders wel eens wordt gemist. Wonen niet in de buurt maar komen zeker terug. Benny echt top ! Dank je wel. Petra Janssens

★★★★★
5 5 1
Top service

★★★★★
5 5 1
Eerst eens een fiets langsgebracht voor een beurtje... Verrassend hoe je fiets daarna weer fietst! Hierna verschillende fietsen gekocht bij Paize. Ik zou ongezien een fiets kunnen kopen bij Paize. Men weet wat ze verkopen, en wat de sterke (of minder sterke) punten zijn van de door hun verkochte fietsen. Ondertussen woon ik niet meer in Assen, maar onze laatste fiets aankopen zijn bij Paize gedaan. Dank voor een top service!

★★★★★
5 5 1
Ik ken Benny al heel lang. En toen ik hoorde dat hij voor zichzelf was begonnen, was dat een prettige verrassing. Benny is heel klantvriendelijk en proffesioneel. Het is fijn als er iets is met je fiets, dat je dan ook echt op hem kan rekenen. Mijn handrem knapte op donderavond en ik mailde hem dat ik de fiets zaterdagmorgen nodig had. Benny komt dan de fiets vrijdagmiddag 17.30 halen en brengt hem dan om 18.50 terug. Kijk dat vind ik nou klasse.

★★★★★
5 5 1
Ik heb voor twee weken terug mijn Gazelle helemaal laten na kijken, sinds dien fiets hij weer geweldig! Ik had met 1 van jongen afgesproken dat hij mij zou bellen over eventuele kosten. Dat heeft hij keurig gedaan. Naast dat de twee jongens van Paize fietsen niet alleen super klant vriendelijk zijn hebben ze ook veel kennis en ze doen altijd hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Ik ben uitermate te spreken over Paize fietsen en ik raad iedereen aan om hun fiets ook te laten maken bij Paize fietsen!!

★★★★★
5 5 1
Benny is een jonge ondernemer met een goed gevoel voor service en kwaliteit.Hij is zeer klantgericht,is vriendelijk en deskundig ,geeft uitstekende service,zonodig worden de fietsen snel opgehaald en gebracht,ook s,avonds. Wij zijn bijzonder tevreden,ook over de kwaliteit en de nazorg van de fietsen.

 

Naam
Email
Rating
Beschrijving